top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverElke

It's okay to be okay.

Hii,


Zoals gewoonlijk had ik nog even geen idee over wat ik wou schrijven deze week.

Wat momenteel het meest resoneert met me, dat wou ik nog even voelen.


It's okay to be okay. Leek me wel een toepasselijke.

Die gedachte kwam nadat ik de quote "it's okay not to be okay" tegenkwam.

Ik hou van die quote, en die heeft me ook echt al door heel veel tijden gesteund.

Ik vind dat altijd zo een geruststellende zin, zo een zin die je uitspreekt en dan even heel diep zucht van opluchting. Oef, het hoeft niet. Het moet niet elke dag happy happy, maar alle gevoelens die ik voel mogen er even zijn.


Schilderen helpt mij daarbij enorm. Dan mag echt alles er zijn en is alles even oké.Wat ik nu merk, nu ik vrij okay ben, dat het voor mij eigenlijk een grotere uitdaging is om toe te laten dat ik okay ben. Dat ik dat bijna zelf wil gaan saboteren omdat ik dat niet gewoon ben.

Niet omdat alles perfect verloopt zoals ik wil, maar omdat het mij vanbinnen toch ergens lukt om alles te laten lopen hoe het loopt.


Nochtans ben ik dit weekend koorts beginnen krijgen en 2 dagen plat in bed gelegen van de hoofdpijn (nadat ik een blog schrijf van lichaam eerst haha). Blijkbaar had ik zelf die blog enorm nodig, en heb ik die les iets te laat geleerd. Dus heeft mijn lichaam me even geholpen om zelf maar even op pauze te zetten. En het deed super veel deugd om even niets meer te kunnen en dus ook niets moeten van mezelf. Ik was er dus redelijk oke mee, en dat ben ik niet gewoon van mezelf. Aangezien ik deze week veel op de planning heb, was ik graag iets fitter geweest. Maar misschien ben ik nu wel fitter door zoveel gerust te moeten hebben, dan dat ik was doorgegaan op het tempo dat ik bezig was.


It's okay to be okay.

Is dus het motto van deze week voor mij.

Nogmaals het betekent niet dat alles is zoals ik zou willen, maar dat ik zelf vrede neem met wat is.

Dat ik weet in welke richting ik ga, en vooral dat vertrouwen en geduld het enigste is waar ik nog iets meer van nodig heb in mijn rugzak. Ik weet welke richting, maar ik weet echt niet welke weg ik ga inslaan. Ook dat is oké.


Ik voelde me weer redelijk onzeker tijdens het schrijven van deze blog. Ben begonnen met het liedje "Confident" van Demi Lovato op te zetten, confident boost verzekerd!

Ik heb tijdens het schrijven ook constant muziek geluisterd dus schrijffouten gegarandeerd en het verbeteren van mijn eigen schrijfsels doe ik niet lol. Ik lees zelfs niet wat ik heb geschreven nog eens voor ik het online gooi. Is wel authentiek he. ;)


Heel veel succes met alles wat op je pad komt deze week.

You got this!!!


Liefs, Elke

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2 Post
bottom of page